QUÈ LI DIRIES A UN POLÍTIC?

Álex Rosales    Quora    https://es.quora.com/Qu%C3%A9-le-dir%C3%ADas-a-un-pol%C3%ADtico

Benvolgut amic al qual encara no he vist, espero que la teva arribada a aquest món tan característic (el de la política) sigui per la més sana, harmoniosa i honesta de les vocacions, recorda que el destí i l’esperança de milions de ciutadans s’han posat a les teves mans. I aquests ciutadans han confiat en tu, perquè per algun motiu, raó o circumstància t’han considerat l’opció més valedora per a garantir la prosperitat que volen veure en les seves vides.

Ets llum enmig de tenebres, i de no ser així estiguis segur que com a mínim vas resultar ser la llum que més brillava, almenys davant la perspectiva d’aquests ciutadans que t’han donat la confiança.

Espero que vegis a la teva pàtria com la dona més bella a la qual li jures el més pur i lleial dels amors, que cadascun d’aquests ciutadans que al teu costat la conformen els vegis com a fills als quals cuidar i als que cal portar a l’èxit i la felicitat costi el que costi.

Pren amb amor aquesta responsabilitat que la majoria t’ha conferit, fes-ho amb amor y amb respecte, recorda: es tracta d’una responsabilitat però no d’un privilegi, perquè el veritable privilegi és haver estat seleccionat; avui comença un camí que si el recorres bé, prenent les millors decisions, de la mà amb l’honestedat, convençut que la justícia i la democràcia són els teus millors aliats, acabaràs reescrivint la història d’un poble. Reescriure-la per a bé, per a millorar-la, per a fer-la més gran i rellevant.

El teu propòsit és quedar en la història, però de la millor manera per sempre i per a sempre perquè, de fer les coses bé, la prosperitat que avui generis al teu poble el farà etern i sempre pròsper.

No hi ha espai per a la corrupció, no hi ha espai pel frau, no hi ha espai per a la fal·làcia, no hi ha espai per a l’egoisme, aquests són paràsits. Paràsits que han de ser purgats, eliminats i execrats, només així aconseguiràs l’excel·lència.

Veu i fes-te gran entre la grandesa que generis als altres, siguis feliç enmig de la felicitat que uns altres aconsegueixin per les teves accions, viu la teva vida a través d’ells, comprèn per què pateixen i per què demanen el que consideren necessari. Posa’t en les seves sabates, respecta’ls i honra’ls, per molt humils que resultin considera’ls part fonamental d’aquesta gran empresa que avui pretens portar fins allò més alt.

Una abraçada i, des de ja, gràcies per les teves bones accions.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.