LA PANDÈMIA DE LA DESIGUALTAT

Els multimilionaris han fet fortunes inimaginables i sense precedents durant la pandèmia. Les empreses dels sectors de l’alimentació i l’energia han anat enriquint-se assolint nivells rècord. Mentrestant, milions de persones a tot el món es veuen obligades a saltar-se menjars, a apagar la calefacció o a endarrerir-se en el pagament de les factures.

La pandèmia, el conflicte d’Ucraïna i el ràpid augment de preus dels productes bàsics està provocant una crisi del cost de vida que dificulta que molta gent pugui seguir endavant, però en canvi els més rics mai no ho havien passat tan bé. La desigualtat, que ja era extrema abans de la COVID-19, ha assolit ara nivells sense precedents. No podem acceptar-ho…

Veure enllaç:

https://www.oxfamintermon.org/ca/nova-pandemia-desigualtat

Veure l’informe d’Oxfam Intermón del 23-5-2022:

beneficiarse-sufrimiento-davos-2022

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.