GATETA EMBRASSADA I EN MAL ESTAT ÉS RESCATADA

Ecobondad: Gateta embarassada i en mal estat és rescatada i se li donen les cures perquè pugui donar a llum amb tranquil·litat.

Una gateta embarassada va ser trobada al parc metropolità de Guadalajara, Jalisco, Mèxic, per Yomaira, una persona molt bondadosa que estima els animals. La gateta es trobava en males condicions, mullada per la pluja, espantada i mal alimentada. La va portar al veterinari a revisió per a brindar-li les cures indispensables i posteriorment va publicar el cas en un grup d’adopció d’animals, ja que per a ella era impossible fer-se’n càrrec pel fet que ja atén diversos animalons.. Al principi es va proposar només rescatar la gateta i fer alguna cosa perquè les cries no naixessin, però Sofia, una mare de 5 petits, va llegir la història en el grup i en un acte de bondat, va decidir prendre la responsabilitat d’adoptar la gateta i donar-li les cures necessàries perquè pogués donar a llum en tranquil·litat i d’aquesta manera donar l’oportunitat a les cries de viure. El resultat va ser meravellós, ja que no sols es van salvar els gatets, sinó que va tenir l’ocasió d’ensenyar als seus fills a connectar amb l’amor, la tendresa, la compassió, l’empatia i la generositat.
Els gatets van ser acomodats en famílies amoroses on reben i regalen amor i companyia. Algunes d’aquestes famílies estan passant per períodes de dol per culpa de diverses circumstàncies i els animalons han estat una gran font d’amor i felicitat. Per tant, crec que són aquestes petites accions les que aporten gran benestar i bellesa al món.
Observar-ho m’inspira, em provoca tendresa i em motiva a compartir, perquè són precisament aquests petits gestos que moltes vegades minimitzem els que ens permeten a construir un millor entorn.

Aportat per Claudia Villaseñor (Mèxic), en exclusiva per a la newsletter Bondat i Solidaritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.