GUIA PRÀCTICA PER CIBERACTIVISTES CONTRA L’ODI: CIBERESPECT

Durant el 2017, SOS Racisme va participar en l’elaboració del manual «Ciberespect. Guía práctica de intervención en línea para ciberactivistas», que s’ha realitzat en el marc del projecte CIBERESPECT, liderat per Ecos do Sur, i on van participar també l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i United Explanations.

El projecte CIBERESPECT proposa, com resposta més eficaç al problema emergent del ciberodi, el treball col·laboratiu entre organitzacions de la societat civil i defensa dels Drets Humans i la comunitat d’internautes, per tal d’identificar, desenvolupar e impulsar estratègies efectives de contra-argumentació i narratives alternatives a l’odi.

Mitjançant aquest manual es vol afavorir el coneixement compartit sobre aquestes temàtiques, i també proposar criteris per actuar en contra de l’odi a les xarxes socials, així com aportar exemples d’accions replicables, adaptables i ampliables, per a que els i les ciberactivistes puguin tenir un rol cada cop més actiu en la lluita contra l’odi en Internet.

Bona lectura i bon ciberactivisme!

Vegeu o descarregueu-vos la guia, en pdf, en el següent enllaç.

CIBERESPECT Guia práctica de intervención en línea para ciberactivistas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.