EDUCACIÓ EN DRETS HUMANS

EDUCACIÓ EN DRETS HUMANS DE LA MÀ D’AMNISTIA INTERNACIONAL CATALUNYA

En aquest mateix blog i secció (08. Drets Universals), el primer escrit (08.01.) parla amplament de la història i propòsits de la Declaració Universal dels Drets Humans; i en la secció 03. ONGs, l’escrit 03.05. està dedicat a l’entitat Amnistia Internacional.

Com es desprèn d’aquests dos escrits, i tots sabem, al món li cal canviar molt perquè la justícia sigui present en tots els llocs i situacions, i una molt bona eina per a preparar-lo per aquest canvi ho és l’educació en drets humans. Com deia Nelson Mandela: “l’educació és l’arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món”.

L’ONG Amnistia Internacional, per mitjà de la seva secció catalana i, més concretament del Grup d’Educació, va crear ja fa més de 20 anys la secció Educació en Drets Humans: http://www.amnistiacatalunya.org/en-que-treballem/educacio-en-drets-humans/

Val la pena visitar-la!

 

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.