EL GRIPAU I LA ROSA

Una vegada hi havia una rosa vermella molt i molt bella; era la rosa més bella del jardí. No obstant això, s’adonava que la gent la veia des de lluny.

Un dia es va adonar que al costat d’ella sempre hi havia un gripau gran i fosc i que era per això que ningú s’acostava a veure-la de prop. Indignada davant el descobert li ordenà al gripau que se n’anés immediatament; el gripau molt obedient va dir: està bé, si així ho vols. Poc temps després el gripau passava per on estava la rosa i es va sorprendre al veure-la totalment marcida, sense fulles i sense pètals. I li va preguntar: Què et passa? La rosa contestà: “És que des que te’n vas anar, les formigues m’han menjat dia a dia, i mai he pogut tornar a ser igual.” El gripau solament contestà: “Doncs clar, quan jo estava aquí em menjava aquestes formigues i per això sempre eres la més bella del jardí”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.