EL ÁRBOL DE LA VIDA

  1. El árbol de la vida (2011 Terrence Malick)

Els Estats Units, anys 50. Jack (Hunter McCracken) és un nen que viu amb els seus germans i els seus pares. Mentre que la seva mare (Jessica Chastain) encarna l’amor i la tendresa, el seu pare (Brad Pitt) representa la severitat, perquè la creu necessària per a ensenyar-li al nen a enfrontar-se a un món hostil. Aquest procés de formació s’estén des de la infantesa fins a l’edat adulta. És llavors quan Jack (Sean Penn) evoca els moments transcendents de la seva infància i tracta de comprendre quina influència van tenir sobre ell i fins a quin punt van determinar la seva vida. (Sinopsi de FILMAFFINITY)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.