NO FACIS ALS ALTRES… 09

 

 

 

  1. PERILL, ESCALFAMENT EMOCIONAL GLOBAL

De la mateixa manera que ja no considerem admissible que algú llenci residus tòxics i contaminants en un riu, no podem permetre’ns el luxe d’anar llençant partícules emocionals tòxiques a l’exterior. El clima emocional global es deteriora cada vegada més a causa del nostre analfabetisme afectiu i de la nostra irresponsabilitat. Actualment no tan sols patim un escalfament del clima sinó també un perillós escalfament emocional global per contagi de tòxics emocionals: les ofenses, la irritabilitat, la violència, la por, la crítica negativa, el desànim, l’ansietat, la queixa, la venjança i la destrucció. De fet, hi ha persones emocionalment tan contaminants que haurien de pagar una taxa especial que cobrís la descontaminació i l’impacte negatiu i dolorós que causen en els altres.

ECOLOGIA EMOCIONAL PER AL NOU MIL·LENNI – Llibre de Mercè Conangla i Jaume Soler – Pòrtic

 

Trobaràs molts més temes amb valors com aquest a 29.07. 😊

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.