ENRIC SEGARRA – HOMENATGE A LA SOLIDARITAT… UN BON REMEI!

L’obra “La solidaritat… un bon remei!” va començar a publicar-se el 7 de juny del 2014 a la revista local de Bellpuig “El Pregoner d’Urgell”, i encara s’hi publica; per tant, d’aquí uns dies farà vuit anys.

Fa cinc anys i mig la vaig ampliar cap a Internet, creant el blog https://lasolidaritatunbonremei.com/, amb una versió també en castellà: https://lasolidaridadunbuenremedio.com/.

Aquest blog conté no sols escrits com la revista, sinó també audiovisuals amb humor, conferències, fotos, vídeos, documentals, escenes de cinema, PowerPoints, cançons, etc., relacionats tots ells amb la solidaritat i altres valors humans.

Doncs bé, us comparteixo que el passat 7 de maig de 2022, la Fundació Ecologia Emocional i l’Institut de la Bondat en Acció (https://www.fundacioecologiaemocional.org/) em van fer un homenatge amb motiu del 25è aniversari d’aquesta Fundació, gràcies al meu blog i a altres projectes solidaris que estic duent a terme.

Va ser una jornada molt completa, de matí i tarda, a Barcelona, amb molt de públic, on hi va haver conferències (del Xavier Guix i Francesc Torralba), taules rodones, relats, reconeixements, música… i la gravació del programa “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, amb Gaspar Hernàndez.

En faig partícip d’aquest reconeixement a El Pregoner d’Urgell i li agraeixo haver-me allotjat a les seves pàgines durant aquests vuit anys. També ho faig extensible als seus lectors i als d’aquest blog, sense els quals tot això no hagués tingut cap sentit. Moltes gràcies!

Enric Segarra

Vídeo de l’homenatge:

 

 

Hi ha 2 comentaris

  1. Hola Enric
    Un homenatge i reconeixement que et mereixes per la teva trajectòria de vida.
    Ens fa feliços que comparteixes camí amb nosaltres, a Fundació Ecologia Emocional i l’Observatori de Bondat en Acció.
    Una abraçada molt gran

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.