VÍDEO SER O NO SER SOLIDARI (1a PART) ENRIC SEGARRA

“Ser o no ser solidari” és un autovídeo de l’Enric Segarra, amb la col·laboració en les narracions de tota la seva família, el qual està dividit en tres parts: la primera dura 15 minuts, la segona 9 i la tercera 14, total 38 minuts. La meitat d’aquests minuts estan il·lustrats amb imatges adients a l’argument i, de fons, les veus de la família, i a l’altra meitat és el mateix Enric qui aporta uns comentaris. Es recomana començar per la 1a part, després la 2a i acabar amb la 3a, per no perdre el fil argumental. Qui vulgui pot afegir els seus propis comentaris a l’apartat “Deixa un comentari” al final d’aquesta pàgina.

SER O NO SER SOLIDARI (1a part)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.