ÍNDEX DEL BLOG EN PDF (per descarregar-lo)

Aquest blog va començar a funcionar l’1 de setembre de 2016, celebrant, per tant, el 5è aniversari.

Des d’aleshores i fins al 31 de desembre de 2020, el blog ha assolit un gran contingut, com ho demostren les següents xifres: 583 entrades (algunes múltiples) en 33 seccions, amb 318 escrits, contes i poemes, 423 frases cèlebres, 269 frases fetes catalanes, 140 acudits il·lustrats, 1.024 fotos i dibuixos, 14 llibres, 303 vídeos i power points, 66 documentals, 150 vídeos amb cançons de valors, 381 àudios de cançons diverses, 92 enllaços a Internet, etc.

Per tant, lasolidaritatunbonremei.com és una recopilació de vides i esdeveniments exemplars, reflexions, poemes, contes, frases cèlebres, humor, iniciatives, fotos, vídeos, documentals, escenes de cinema, power points, cançons, etc., relacionats tots ells amb la solidaritat i altres valors, que podeu visitar sempre que us vingui de gust. Moltes gràcies!

PER A VEURE O DESCARREGAR AQUEST ÍNDEX PDF, EDITAR EL SEGÜENT ENLLAÇ:

 
 
 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.