ESCENA HANNA Y SUS HERMANAS

09. Hanna y sus hermanas (1986 Woody Allen)
Tres germanes de caràcters molt diferents, filles d’un matrimoni d’actors, mantenen entre si una estreta relació. La més gran, Hannah, la que té un caràcter més fort, està casada amb un ric empresari i la seva vida sembla equilibrada, perfecta. Actriu d’èxit, esposa i mare exemplar, s’ha convertit en el centre de gravetat de tota la família. Holly, la segona, sensible i inestable, somia amb ser actriu. Lee, la petita, és una exalcohòlica que viu en una golfa del Soho amb un pintor minimalista més gran que ella. Molt menys afortunades que Hannah, les germanes solen recórrer a ella quan necessiten consell o tenen problemes econòmics. Però aquesta situació comença a trontollar quan Elliot, el marit de Hannah, s’enamora d’una de les germanes de la seva dona. (Sinopsi de FILMAFFINITY)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.