DISCURS ESTA TIERRA ES MÍA

04. Esta tierra es mía (1943 Jean Renoir)
Albert Lory (Charles Laughton) és un professor d’escola en una ciutat d’un país indeterminat ocupat per l’exèrcit nazi durant la II Guerra Mundial. Enamorat de la seva companya de treball i veïna, la també professora Louise Martin (Maureen O’Hara), l’Albert se sent frustrat en ser incapaç de declarar-se pel seu caràcter acovardit. Aquesta covardia és també motiu de burla dels seus propis alumnes. A sobre, Louise manté una relació amb un home anomenat George Lambert (George Sanders). Quan una sèrie d’esdeveniments provoquen que l’Albert sigui detingut pels soldats alemanys, el comandant alemany, Major Erich von Keller (Walter Slezak), li proposarà un acord. Però el caràcter de l’Albert podria haver canviat a causa dels últims esdeveniments i sembla que fins i tot podria demostrar una sorprenent valentia enfront de l’enemic invasor. (Sinopsi de FILMAFFINITY)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.