ESCENA CASABLANCA

03. Casablanca (1942 Michael Curtiz)
Anys 40. A conseqüència de la Segona Guerra Mundial, Casablanca era una ciutat a la qual arribaven fugint del nazisme gent de tot arreu: arribar era fàcil, però sortir era gairebé impossible, especialment si el nom del fugitiu figurava en les llistes de la Gestapo, que pressionava a les autoritats franceses les ordres del corrupte inspector Renault. En aquest cas, l’objectiu de la policia secreta alemanya és el líder txec i heroi de la resistència Victor Laszlo, l’única esperança de la qual és Rick Blaine, propietari del Rick’s Cafè i antic amant de la seva dona, Ilsa Lund. Rick i Ilsa s’havien conegut a París, però l’entrada de les tropes alemanyes a la capital francesa els va separar. (Sinopsi de FILMAFFINITY)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.